utorak, 18. januar 2022.  14:44h
Pročitano 1183 puta

Princeza Katarina donirala kompjutersku sobu Domu „Spomenak“ u Pančevu

Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević i Humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga uručili su novu kompjutersku sobu deci koja borave u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ u Pančevu.

Kompjuterska soba u Spomenku je donacija Fondacije NJKV Princeze Katarine Kompjuterska soba u Spomenku je donacija Fondacije NJKV Princeze Katarine Fondacija NJKV Princeze Katarine

Ovaj poklon će omogućiti deci da kvalitetnije provedu vreme u učenju i u unapređenju njihovih kompjuterskih veština, što su svojom donacijom omogućili Dejvid i Nada Stivens.

Kompjuterska soba je opremljena sa potpuno novim kompjuterima i štampačem u boji. Takođe, zidovi i pod su kompletno renovirani, a postavljene su i nove električne instalacije, internet mreža i rasveta. Prostorija je potpuno opremljena novim stolicama, stolovima, policama za knjige i tablama od plute.

Veoma sam zahvalna gospodinu Dejvidu i gospođi Nadi Stivens koji su ovom donacijom pružili deci priliku da prošire svoja znanja, razviju nova interesovanja i zabavljaju se koristeći savremenu tehnologiju. Zahvaljujući Lajflajnu Čikago i mojoj Fondaciji u Beogradu, deca iz ovog doma znaju da uvek mislimo na njih. Pružajući deci bolje uslove za učenje, mi podržavamo njihovu budućnost, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.

 

fondacija NJKV Princeze Katarine foto

 

Vladimir Stevanovski, direktor Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak” u Pančevu izrazio je zahvalnost Nj.K.V. Princezi Katarini, gospodinu i gospođi Stivens i Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga.

U ime dece najsrdačnije se zahvaljujem Nj.K.V. Princezi Katarini i Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga, koji godinama pomažu deci u svim našim ustanovama. Donacija kompjuterske sobe je od velikog značaja, jer će nam pomoći da lakše sprovodimo planirane aktivnosti i programe, rekao je Vladimir Stevanovski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.70 117.41 USD 107.19 107.83 CHF 120.49 121.21 SEK 10.09 10.15