nedelja, 28. novembar 2021.  10:13h
Pročitano 665 puta

Zimska služba u Pančevu spremna za predstojeću zimsku sezonu

Povodom početka zimske sezone održana je smotra opreme, mehanizacije i vozila za redovno održavanje ulica i puteva na teritoriji grada Pančeva. Zimska služba u Pančevu raspolaže sa 11 kamiona sa svim priključnim mašinama za održavanje opštinskih i lokalnih puteva tokom zimskog perioda.

Zimska služba u Pančevu spremna je za predstojeću zimsku sezonu Zimska služba u Pančevu spremna je za predstojeću zimsku sezonu RTV Pančevo / screenshot

Slave Bojadžievski, direktor JP „Urbanizam“ u Pančevu u čijem sastavu je i Zimska služba kaže da je sve spremno za zimsko održavanje puteva.

Postoji lista prioriteta i tačno se zna u kojoj situaciji se koji putevi čiste. U prvom prioritetu su opštinski putevi, putevi ka naseljenim mestima i putevi kojima kroz sam grad saobraća gradski javni prevoz. Svi ostali putevi su u drugom prioritetu, kaže Bojadžievski.

On očekuje da će i ove zime putevi biti prohodni, bez obzira na vremenske uslove. Kako kaže, vremenska situacija se prati svakodnevno, mehanizacija i ekipe ljudi su u pripravnosti, spremni da izađu na teren, ukoliko bude potrebe za tim.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00