ponedeljak, 4. oktobar 2021.  12:03h
Pročitano 215 puta

Sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva

U Maloj sali Gradske uprave grada Pančeva 30. septembra održana je sedma sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva.

Sa sednice Lokalnog saveta roditelja u Pančevu Sa sednice Lokalnog saveta roditelja u Pančevu Grad Pančevo

Sednici su prisustvovali, pored mr Tatjane Božić, članice Gradskog veća grada Pančeva zadužene za obrazovanje i Dragana Krstić, direktorka OŠ “Miroslav Antić” i Goran Bimbašić, direktor Poljoprivredne škole “Josif Pančić”.

Mr Tatjana Božić se zahvalila na podršci i saradnji, obavestila roditelje o novom vrtiću Zabavnik i o planiranju otvaranja novih grupa za decu predškolskog uzrasta.

Dragana Krstić i Goran Bimbašić su govorili o trenutnom stanju u osnovnim i srednjim školama i načinima nastave, napominjući da sve škole u Pančevu rade normalno i da se za sada sve odvija kako bi i trebalo.

 

savet roditelja pančevo 1

 

Na dnevnom redu su bili izveštaj o radu u školskoj 2020/21. godini i dogovor o radu Opštinskog saveta roditelja u ovoj godini, stručno uputstvo o organizaciji i realizaciji vaspitno ovrazovnog rada u osnovnim i srednjim školama u školskoj 2021/22. godini, značaj radnih navika učenika za uspešno učenje i novine u predškolskom vaspitanju-inkluzija.

Održano je i kratko predavanje za roditelje.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00