utorak, 21. septembar 2021.  09:43h
Pročitano 223 puta

Završava se uređenje dvorišta u Mašinskoj školi Pančevo

Mašinsku školu „Pančevo” posetila je mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, koja je, pored razgovora o aktuelnim problemima i planovima za razvoj škole sa direktorom škole Nenadom Dojčinovićem, obišla i školsko dvorište budući da je upravo završena druga faza radova na uređenju ovog prostora.

Tatjana Božić obišla je i radionicu Mašinske škole Pančevo Tatjana Božić obišla je i radionicu Mašinske škole Pančevo Grad Pančevo

Radovi su izvršeni na 430 m2, a realizovani su sredstvima dobijenim od Gradske uprave grada Pančeva u iznosu od 1.196.000 dinara. 

Dvorište je asfaltirano, a uklonjene su i stare klupe koje su korišćene više od 30 godina. 

Nove klupe, koje će uskoro biti postavljene, izradili su učenici i nastavnici praktične nastave u okviru stručne prakse u radionici Mašinske škole „Pančevo”, čime su doprineli oplemenjivanju prostora koji svakodnevno koriste.

Ovim nije završeno uređenje neposrednog okruženja školske zgrade. 

 

masinska skola pancevo

 

Za narednu godinu isplanirano je ravnanje i uređenje zelenih površina u školskom dvorištu, kao i postavljanje dodatnih klupa i kanti za smeće, u cilju povećanja funkcionalnosti i ulepšavanja dela školskog dvorišta, od učeničkog ulaza iz pravca Ružine ulice do zgrade škole.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00