četvrtak, 9. septembar 2021.  13:31h
Pročitano 265 puta

Završavaju se radovi na spoljašnjem delu Baletske škole ,,Dimitrije Parlić”

Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, posetila je Baletsku školu ,,Dimitrije Parlić” i zajedno sa direktorom Miloradom Vukobratovićem prisustvovala času nastavnice Nataše Todović.

Radovi na spoljašnjem delu škole privode se kraju Radovi na spoljašnjem delu škole privode se kraju Grad Pančevo

Počela je školska godina, radovi na unutrašnjem delu škole su završeni, ali još uvek se odvijaju radovi na spoljašnjem delu. Do sada su izvršeni molersko-farbarski radovi u dve sale i hodnicima u zgradi osnovne škole i plafoni u salama i hodnicima u srednjoj školi. Takođe, u toku su radovi na preteresanju krova i dela fasade u dvorištu i zameni oluka. U planu su u septembru, ako vreme dozvoli, i radovi na delu spoljašnje fasade. Radovi su u vrednosti 2.100.000 dinara, kaže Tatjana Božić.

 

tanja bozic u baletskoj skoli

 

Baletska škola ima odeljenja u Pančevu, Zrenjaninu, Alibunaru i Vladimirovcu. Škola ima 33 odeljenja sa 286 učenika u osnovnoj i srednjoj školi, 18 dečaka i 268 devojčica. U srednjoj školi postoje tri smera: klasičan balet, narodna igra i savremena igra, dok u osnovnoj postoje dva smera: klasičan balet i narodna igra.

 

baletska skola pancevo

Autor:  G.P.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00