nedelja, 1. avgust 2021.  22:21h
Pročitano 201 puta

Tradicionalna žurka za najmlađe u centru Dolova i prvi maskenbal

Na centralnom trgu u Dolovu, već četvrtu godinu, preko leta, organizuju se žurke za najmlađe. Svakog vikenda mališani su u prilici da uživaju u raznim dešavanjima koje je organizovala Mesna zajednica Dolovo.

Ove godine prvi put je organizovan maskenbal u Dolovu za najmlađe Ove godine prvi put je organizovan maskenbal u Dolovu za najmlađe MZ Dolovo

Ovog vikenda - maskenbal za najmlađe. Pipi duga čarapa, Indijanci, policajci, vile, betmen, bubamare i drugi likovi iz crtanih i dečjih filmova ovog vikenda ulepšali su i uveseljavaju prisutne na centralnom trgu u Dolovu.

Ovo je nezaobilazna praksa ljudi iz Mesne zajednice, koji svake godine priređuju iznenađenja za mališane iz ovog mesta. Deci se najviše dopada druženje i to što mogu da razviju maštu.

Ovo je prvi put da se organizuje maskenbal, koji je, kako kaže Miljana Caran, direktorka JKP “Dolovi” protekao uspešno. 

Mnogo lepih i kreativnih maski moglo se videti u centru Dolova, a događaj je privukao i starije sugrađane. Svako dete dobilo je diplomu, bili su pripremljeni i slatkiš i sokići, kako bi deca mogla u potpunosti da uživaju.

Da su aktivnosti, poput ovih, dobre za decu i da su popluarne među njima, pokazatelj je posećenost, koja je iz godine u godinu sve veća.

 

230679828 985422842277524 3203017131231031838 n

 

U Dolovu na trgu ispred Doma kulture, 31. jula održan je Maskenbal za decu u organizaciji Aktiva mladih, Mesne zajednice, JKP "Dolovi" i Doma kulture Dolovo. 

Organizatori su dekorisali trg sa ukrasnim trakama u boji. Mališani su mogli da se posluže sa slatkišima i sokićima. 

Svaka maska je nagrađena počasnom diplomom, čime je doživljaj za decu bio upotpunjen. 

Muzika, projekcija videa na zidu, svetlosni efekti i karaoke su kao i na žurkicama bili sastavni deo zabave. Aktiv mladih nastavlja sa idejom animacije dece tokom leta, a predviđa se i realizacija žurkice koja bi se održala na drugoj lokaciji - plato u ulici Put za Pesak.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00