ponedeljak, 26. jul 2021.  22:19h
Pročitano 332 puta

Vladislava Maksimović: U toku javni poziv za projekte udruženja građana iz oblasti poljoprivrede

U Pančevu je otvoren Javni poziv za su/finansiranje projekata-programa iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja za Grad Pančevo za 2021. godinu. Rok za podnošenje prijava je 30. jul.

Vladislava Maksimović, članica Gradskog veća Vladislava Maksimović, članica Gradskog veća Grad Pančevo

Vladislava Maksimović, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj, pozvala je građane i udruženja građana da se prijave sa predlozima svojih projekata.

Projekti-programi od javnog interesa za lokalnu zajednicu iz oblasti poljorivrede i ruralnog razvoja realizuju se kroz Mere propisane Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, za šta je grad Pančevo obezbedio sredstva u iznosu od 4.000.000 dinara. Predmet ovog Javnog poziva je uspostavljanje i jačanje udruženja u oblasti poljoprivrede, kaže Maksimović. 

Maksimalan iznos su/finansiranja po projektu-programu je 250.000 dinara. Rok za podnošenje prijave za Javni poziv je deset dana od dana objavljivanja, 21. jula, odnosno do 30. jula do 15 časova putem pošte ili pisarnice Gradske uprave. 

Obavezna dokumetacija koju je potrebno dostaviti je popunjen Obrazac za pisanje projekata-programa, popunjen Obrazac budžeta, fotokopija/elektronski izvod lične karte lica ovlašćenog za zastupanje i popunjena izjava za saglasnost korišćenja datih podataka. Kompletan spisak potrebne dokumentacije objavljen je na sajtu grada Pančeva. Na javni poziv mogu da učestvuju udruženja građana koja su registrovana na teritoriji grada, da su podneli godišnji izveštaj za prethodnu budžetsku godinu u skladu sa ugovorom o realizovanju projekta-programa od strane grada Pančeva i da nisu podnela predlog projekta, odnosno, da im nije odobren takav projekat od nekog drugog fonda, obrazložila je Vladislava Maksimović.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja možete se javiti Sekretarijatu za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva, III sprat, kancelarija 312 ili na telefon: 013/308-945 ili putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kontakt osoba – Minja Knežević.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00