utorak, 20. jul 2021.  21:26h
Pročitano 247 puta

"Savetovalište za mlade" radiće i tokom leta

„Savetovalište za mlade“ u Domu omladine radiće i tokom leta uz obaveznu najavu. Prijavljivanje se obavlja mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i putem mejla zainteresovani dobiju obaveštenje o zakazanom terminu.

Zgrada Doma omladine u Pančevu Zgrada Doma omladine u Pančevu Pančevo MOJKraj/arhiva

Radi se isključivo na zakazivanje. Termini su dva puta nedeljno. Utorkom, sredom ili četvrtkom u zavisnosti od toga koji dan više odgovara klijentima. Najčešće su to utorak i sreda posle podne. Nas je tri koje radimo u Savetovalištu, imamo oko 15 sati nedeljno rada. Usklađujemo se sa obavezama koje postoje u Domu omladine, jer nama su potrebne dve a nekad i više od dve kancelarije radi čuvanja privatnosti osoba koje dolaze u Savetovalište, kaže Marija Jević, članica Gradskog veća za kulturu i omladinu.

 

plakat za savetovalište za mlade 1

 

Grad Pančevo - Kancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine Pančevo pokrenuli su projekat namenjen mladima u vidu uspostavljanja savetovališta sredinom marta ove godine. Savetovalište radi u Domu omladine Pančevo, u Ulici Svetog Save broj 10.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00