petak, 25. jun 2021.  17:55h
Pročitano 280 puta

Ministarstvo poništilo rešenje Pokrajinskog sekretarijata o nepristupanju izradi procene uticaja na životnu sredinu za „Promistov“ projekat u staroj Staklari

Povodom žalbi koje su podneli Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva, tri udruženja i tri grupe građana, protiv Rešenja Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine od 4. januara kojim je odlučeno da za Projekat rekonstrukcija i promena namene objekta 01 (objekat ostalih industrijskih delatnosti) u skladište gotovog proizvoda mineralnog đubriva, na lokaciji Prvomajska br. 10 u Pančevu, na parceli br. 6622/19 KO Pančevo, nosioca projekta Promist d.o.o. , ulica Privrednikova br. 6, Novi Sad, nije potrebna procena uticaja na životnu sredinu, zbog nepravilne primene zakona i drugih propisa kao i zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja, Ministarstvo zaštite životne sredine je donelo Rešenje 6. maja kojim su uvaženi žalbeni navodi. 

Pančevo Pančevo Pančevo MOJKraj/arhiva

Tim rešenjem poništeno je navedeno rešenje Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i predmet vraćen prvostepenom organu na ponovni postupak.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00