subota, 15. maj 2021.  22:07h
Pročitano 279 puta

U Ivanovu asfaltirano čak devet ulica

U Ivanovu je u toku asfaltiranje devet ulica u okviru projekta javno-privatnog partnerstva. Za ovo najmanje mesto na teritoriji Pančeva ovo je veoma značajno ulaganje u putnu infrastrukturu koje će povećati bezbednost i doprineti boljim uslovima za život u Ivanovu.

U prethodne tri nedelje završeno je asfaltiranje devet ulica u Ivanovu U prethodne tri nedelje završeno je asfaltiranje devet ulica u Ivanovu MZ Ivanovo

U prethodne tri nedelje završeni su radovi na asfaltiranju ulica Doza Đerđa, od ulice Borisa Kidrica do Matije Gupca; 29. novembra, od Borisa Kidriča do Grobljanske ulice; Grobljanske ulice, od 29. novembra do samog ulaza na groblje; Ive Lole Ribara, od 29. novembra do fudbalskog terena; Vojvođanske ulice, od 7. jula do Petefi Šandora; Proleterske, od Petefi Šandora do kraja Proleterske ulice; Matije Gupca, od ulice Doza Đerđa do 29. novembra; Matije Gupca, od Nasipske do ulice Doza Đerđa, kao i dela Nasipske ulice do ulice Matije Gupca.

Radove je obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović koji je i ovom prilikom istakao da su održavanje i izgradnja puteva prioritet lokalne samouprave.

Sugrađani žele uređene ulice i puteve i za nas je upravo rehabilitacija puteva i izgradnja novih prioritet. Od avgusta 2020. godine pa do danas, do sredine maja, kroz projekat javno-privatnog partnerstva rehabilitovali smo i uradili oko 50 ulica što je oko 30 kilometara ulica i puteva na teritoriji grada i svih naseljenih mesta. Nastavićemo dalje, radićemo po ovom projektu i dalje dok svi naši sugrađani ne dobiju put dostojan 21. veka odnosno pristup svojim kućama kakav i zaslužuju da imaju, rekao je Aleksandar Stevanović.

Predsednik MZ Ivanovo Joška Duduj kaže da su uređenje puteva i obezbeđivanje boljih uslova povećali i interesovanje za kupovinu kuća u Ivanovu.

Slobodan sam da kažem da smo asfaltiranjem i uređenjem ovih ulica završili oko 95% putne infrastrukture u našem mestu. Ostalo je da se još završi Nasipska ulica koja će se raditi nakon što se uradi kanalizaciona mreža. Uslovi za život u Ivanovu su odlični. U situaciji smo da se redovno traži kuća više u Ivanovu, velika je potražnja za kupovinom kuća u našem mestu, kaže Duduj.

I direktorka osnovne škole „Moše Pijade“ Sanja Simić Mijatović je zadovoljna jer će popločavanje staza u blizini škole omogućiti lakši prilaz ovoj ustanovi i bezbednije okruženje za đake. 

Prezadovoljni smo ovim infrastrukturnim ulaganjem u Ivanovo koje puno znači i stanovnicima i onima koji dolaze u Ivanovo. Kao direktorka škole takođe mogu da kažem da sam zadovoljna, s obzirom da će se u okviru ovog infrastrukturnog ulaganja raditi i oko školskih objekata. U pitanju je popločavanje staza ispred škole, fiskulturne sale i ispred crkve što će omogućiti lakši prilaz našoj ustanovi i povećati bezbednost za sve korisnike, kaže Sanja Simić Mijatović.

Asfaltirano je devet ulica čija je dužina 2,2 kilometra.

 

ivanovo asfaltiranje ulica

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00