sreda, 31. mart 2021.  13:31h
Pročitano 631 puta

Upis u vrtiće „Dečje radosti“ od 1. do 29. aprila

Upis u vrtiće Predškolske ustanove „Dečja radost“ u Pančevu počeće 1. aprila i trajaće do 29. aprila, elektronskim putem preko eUprave.

Upis u vrtiće obavlja se elektronski preko portala eUprava Upis u vrtiće obavlja se elektronski preko portala eUprava Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Od prošle godine građani Pančeva mogu na potpuno elektronski način, potpuno besplatno, da prijave decu za upis u vrtiće.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava.

Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem onlajn obrasca, a dostavljanje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. 

Spisak vrtića i informacije o upisu u PU „Dečja radost“ Pančevo, nalaze se na sajtu ove ustanove, kao i link za upis u vrtiće koji će biti aktivan od ponoći.

Link se nalazi i na portalu eUprava.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00