utorak, 22. decembar 2020.  22:30h
Pročitano 608 puta

Humanitarni bazar ispred Turističke organizacije Pančevo

Humanitarni bazar na kojem se prikupljaju novčana sredstva za lečenje malog Olivera i Anu Iris organizovan je ispred Turističke organizacije Pančevo.

Mesto za fotografisanje s medama ispred Turističke organizacije Pančevo Mesto za fotografisanje s medama ispred Turističke organizacije Pančevo Pančevo MOJKraj

Bazar je počeo 17. decembra i održava se četvrti dan. I narednih nekoliko dana tezga sa proizvodima i suvenirima, od čije prodaje prihod ide u humanitarne svrhe, biće postavljen ispred Turističke organizacije.

Jasmina Petrović iz Pančeva i Turistička organizacija organizovali su ovaj humanitarni bazar u želji da pomognu da se prikupi neophodan novac za lečenje ove dece. Mali Oliver je napunio godinu dana i boluje od spinalne mišićne atrofije, dok je Ana Iris naša sugrađanka, ima 11 godina, a njoj je neophodna pomoć da prohoda.

Mi smo inspirisani bazarima koji su se organizovali širom Srbije rešili da i ovde u Pančevu napravimo tako nešto. Putem društvenih mreža širili smo priču o ovom humanitarnom bazaru. Pozivam ljude da dođu do naše tezge, kupe neku sitnicu ili bar ubace novac u kutije, kaže Jasmina Petrović.

 

plakati ana iris i oliver 1

 

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije grada Pančeva pozvao je sve građana da dođu do štanda ispred Turističke organizacije na kojem je pregršt različitih proizvoda i suvenira, a od čije prodaje prihod ide u humanitarne svrhe.

Dođite, kupite nešto, ili samo donirajte novac. Cilj nam je da pomognemo da se što pre sakupi neophodni novac za lečenje ove dece. S obzirom da su medvedići u Beogradu, na Gardošu, ostavile snažan utisak na građane i da su svi odlazili da se slikaju sa njima, mi smo pozajmili njihovu ideju. Napravili smo dekoraciju s medvedićima kako bismo pokušali da naše sugrađane i na taj način zainteresujemo da dođu do nas, a kad su već tu da daju i svoj doprinos u prikupljanju sredstava za ovu decu, rekao je Nikola Stoilković.

Osim što je odziv bio dobar i mnogi građani su kupili stvari sa bazara, bilo je i Pančevaca koji su doneli svoje proizvode za prodaju. 

Ukoliko želite da i vi budete deo ovog humanitarnog bazara, svratite narednih dana do Turističke organizacije Pančevo ili pošaljite SMS za Olivera 848 na 3030 i za Anu Iris 253 na 3030.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00