nedelja, 11. oktobar 2015.  15:52h
Pročitano 1063 puta

Radnici “Spomenka” na konferenciji u Vrnjačkoj Banji

Stručni radnici Doma za decu "Spomenak" iz Pančeva prisustvovali su još jednom u nizu skupova stručnih radnika iz oblasti socijalne zaštite – međunarodnoj konferenciji sa temom "Savremeni izazovi u socijalnom radu - problemi i perspektive", koja je održana 8. i 9. oktobra u Vrnjačkoj Banji.

Stručni radnici Doma za decu "Spomenak" iz Pančeva prisustvovali su skupu stručnih radnika iz oblasti socijalne zaštite u Vrnjačkoj Banji Stručni radnici Doma za decu "Spomenak" iz Pančeva prisustvovali su skupu stručnih radnika iz oblasti socijalne zaštite u Vrnjačkoj Banji Dom Spomenak

Ovom eminentnom skupu prisustvovao je veliki broj stručnih radnika iz oblasti socijalne pedagogije, gerontologije, socijalnog rada, koji su, iznosivši iskustva iz svojih ustanova i svog delokruga rada, ukazivali na sva unapređenja metoda i uslova rada u odnosu na neke prethodne periode, ali i ukazivali na još uvek prisutne probleme sa kojima se svakodnevno svi mi suočavamo, navodi se na sajtu Doma “Spomenak”. 

Skupu su prisustvovali, pored stručnih radnika koji se neposredno bave korisnicima u ustanovama socijalne zaštite, direktora ustanova socijalne zaštite, najviših predstavnika Sindikata socijalne zaštite, i najviši predstavnici iz resornog Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, što dovoljno govori o značaju koji je imala ova međunarodna konferencija.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00