subota, 7. novembar 2020.  12:05h
Pročitano 657 puta

Predškolska ustanova „Dečja radost“ poziva roditelje da se prijave za besplatan program

Predškolska ustanova „Dečja radost“ iz Pančeva sprovodi besplatan program obuke za roditelje čija deca nisu u sistemu predškolskog obrazovanja. Prijavljivanje zainteresovanih roditelja je u toku.

U toku je prijava zainteresovanih roditelja za učešće u realizaciji programa U toku je prijava zainteresovanih roditelja za učešće u realizaciji programa www.pixabay.com

Program za roditelje „Snažni od početka – dajmo im krila“ je namenjen je roditeljima odnosno starateljima dece uzrasta od 2 do 6 godina koja nisu uključena u sistem predškolskog obrazovanja i vaspitanja. 

Program se realizuje u saradnji sa CIP – Centrom za interaktivnu pedagogiju, uz podršku Svetske banke i Fondacije za otvoreno društvo.

Program je besplatan. Realizovaće se na daljinu (onlajn) i vodiće ga vaspitačice PU „Dečja radost“. 

Kroz osam tema, realizovanih jednom nedeljno tokom dva meseca, roditelji i staratelji dece će imati priliku da unaprede svoje roditeljske veštine i dobiju odgovore na pitanja i dileme koje se tiču roditeljstva. 

Program će se realizovati u grupama od deset polaznika i takav rad će omogućiti i međusobnu razmenu iskustva sa drugim roditeljima/starateljima.

Porodice koje iskažu interesovanje za učešće u projektu će biti podeljene u dve grupe. Prva grupa će pohađati program u jesenjem terminu (novembar-decembar 2020.), a druga grupa u prolećnom terminu (mart-maj 2021. godine). 

Predškolska ustanova će obavestiti roditelje u kom terminu će učestvovati u programu, kao i detaljnije podatke o načinu rada.

Predviđeno je da svaka porodica koja učestvuje u Programu dobije set materijala koji sadrži sledeće:

– „Knjiga o nama“ –  radna sveska sa zajedničkim aktivnostima za razmenu, učenje i zabavu;
– „Igre za celu porodicu“ – set kartica sa igrama i aktivnostima za zajeničko učenje, istraživanje, stvaranje, druženje i zabavu;
– Brošura – podsetnik koji prati sadržaj Programa;
– Potvrda o učešću u Programu;
– Slikovnica i bojice.

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće do utorka, 10. novembra 2020. godine, na jedan od sledećih načina:

Popunjavanjem onlajn prijave na ovom linku
Slanjem podataka na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Pozivanjem broja ili SMS porukom na broj 064/877-53-57

Više informacija na sajtu Predškolske ustanove „Dečja radost“ Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00