sreda, 22. april 2020.  19:24h
Pročitano 851 puta

U Ivanovu završeni radovi na uređenju pešačkih staza i parkinga

Uprkos vanrednom stanju građevinski radovi u Ivanovu započeti u martu završavaju se u predviđenim vremenskim rokovima.  

Završen je i parking ispred Doma kulture u Ivanovu Završen je i parking ispred Doma kulture u Ivanovu MZ Ivanovo

Završeni su radovi na uređenju pristupne saobraćajnice, trotoara i parkinga ispred Doma kulture u Ivanovu.

Joška Duduj, predsednik MZ Ivanovo kaže da je pristup Domu kulture jako važan jer se u toj zgradi održavaju sve kulturne manifestacije.

Marko Guran, direktor Doma kulture Ivanovo kaže da je ova ustanova kulture nastavila sa sređivanjem i uređenjem kako unutrašnjosti tako i spoljnjeg dela.

Ovo uređenje prilaza zgradi i platoa ispred Doma kulture je vrlo značajno zbog brojnih manifestacija koje organizujemo, rekao je Guran.

 

ivanovo radnici

 

U okviru ovog projekta realizovani su i radovi koji su obuhvatili sanaciju devastirane pešačke staze nadomak vrtića i predškolske ustanove, kao i obezbeđivanje nedostajaćeg parkinga.

Ovo će nam sad omogućiti da od 1. septembra i najmlađa deca iz Ivanova, uzrasta od 3,5 do 5,5 godina, uđu u obrazovni sistem. Takođe naši budući predškolci imaće mogućnost da u novim obnovljenim prostorijama pohađaju pripremni predškolski program, izjavila je Sanja Simić Mijatović, direktorka OŠ Moše Pijade u Ivanovu.

Maja Vitman, gradska menadžerka kaže da je ovaj značajan projekat inicirala Mesna zajednica Ivanovo, a podršku je dobila od Grada Pančeva.

Vrednost radova zajedno sa investicijom koja se takođe završava danas u Ivanovu, a u neposrednoj je blizini Doma kulture je 3.200.000 dinara, rekla je Vitman.

 

plato ispred doma kulture

 

Istaknuto je i da će se saradnja lokalnih i gradskih vlasti nastaviti radi obezbeđivanja što boljih uslova života za stanovnike ovog mesta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00