sreda, 5. februar 2020.  21:30h
Pročitano 1264 puta

Vizuelni konkurs "Ljubavne sfere" otvoren do 13. februara

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS tradicionalno i ove godine organizuje zanimljiv program povodom Dana zaljubljenih i poziva mlade da pošalju svoj rad na vizuelni konkurs pod nazivom „Ljubavne sfere”.

Radove možete poslati do 13. februara Radove možete poslati do 13. februara detalj s plakata

Zainteresovani mogu do 13. februara (do ponoći), dostaviti svoj rad na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. To može biti fotografija, ilustracija, dizajn ili crtež koji objašnjava ličnu ljubav učesnika konkursa, odnosno ono što ih na svakodnevnom nivou čini srećnim i voljenim.

Tokom trajanja konkursa na KOMPAS-ovim društvenim mrežama mogu se videti razne zanimljivosti, kvizovi i interaktivni postovi u kojima mladi mogu da saznaju mnoštvo stvari o Danu zaljubljenih.

U petak, 14. februara će se održati karaoke žurka od 20 do 22 sata u Apolo Dvorani gde će mladi moći da uživaju u muzici, pogledaju izložbu radova i učestvuju u glasanju za prva tri mesta sa vizuelnog konkursa. Ulaz će se naplaćivati simboličnih 50 dinara. Za prvo mesto rezervisane su bežične slušalice, za drugo eksterna baterija, a za treće fleš memorija.

Žurka će se nastaviti i nakon karaoka gde će mladi moći da đuskaju uz zvukove RnB, pop, rep i trep muzike na dobro poznatoj seriji žurki pod nazivom „Opozit”.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00