sreda, 26. septembar 2018.  12:00h
Pročitano 3529 puta

Panel diskusija o finansiranju životne sredine

Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Medija centru Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u Novom Sadu.

Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Novom Sadu Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Novom Sadu pozivnica

Cilj panel diskusije „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive je davanje odgovora na nekoliko važnih pitanja koja se tiču eko dinara – od toga kako se finansira životna sredina na lokalu, kako se troši i kuda ide ekološki dinar, do toga kako bi trebalo da bude i na koji način privreda poštuje standarde u oblasti zaštite životne sredine i kako obračunavaju ekološku taksu, kao i koliko i na koji način je ova tema zastupljena u medijima.

O ovim temama govoriće domaći stručnjaci: Mr Dragica Branković, pomoćnica nečelnice Gradske uprave za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada; Dragan Dilparić, potpredsednik Odbora za životnu sredinu AmCham i predstavnik kompanije Gorenje zadužen za zaštitu životne sredine; Dejan Maksimović, istraživač i ekspert Ekološkog centra „Stanište“ iz Vršca i predstavnici medija – novinari i novinarke iz Udruženja novinara „Eko vest“.

Udruženje novinara „Eko vest“ uz medijsku podršku EKOlista a u okviru projekta „Novinari jačaju svest – životna sredina je prva vest!“, koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama organizuje ovu panel diskusiju u sklopu projekta o zelenom informisanju.

  • Datum:  sreda, 26. septembar 2018.
  • Vreme:  12:00 
  • Mesto:  Medija centar Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u Novom Sadu 
Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00