subota, 5. maj 2018.  19:00h
Pročitano 3880 puta

Komedija "Sestre Dangubić" u Dolovu

U Domu kulture u Dolovu, u subotu, 5. maja u 19 časova biće odigrana pozorišna predstava dramske sekcije Kluba za odrasla i stara lica Pančevo.

„Sestre Dangubić“ je savremena komedija koja se na šaljiv način bavi našim karakterima i međusobnim odnosima u porodici i društvu „Sestre Dangubić“ je savremena komedija koja se na šaljiv način bavi našim karakterima i međusobnim odnosima u porodici i društvu Promo

Oni će odigrati komediju “Sestre Dangubić” po tekstu i u režiji Aleksandre Milosavljević.

Upravnica kluba za odrasla i stara lica Pančevo je Vesna Jovanović.

Dramska sekcija Kluba je u toku četiri godine izvela tri autorske predstave i to komediju „Kamelija“ 2014, „Vesele sedamdesete“ 2017. i „Sestre Dangubić“ 2018. godine, kaže Vesna Jovanović.

„Sestre Dangubić“ je savremena komedija koja se na šaljiv način bavi našim karakterima i međusobnim odnosima u porodici i društvu. Osnovna poruka predstave je razvijanje ljubavi i tolerancije sa željom da ljudima ukažemo na lepotu jednostavnih, malih dnevnih radosti koje mogu da nas, makar na trenutak, učine srećnim. Ovaj lajtmotiv je najupečatljivije izražen u rečima Duška Radovića: „Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide“.

Učestvuju: Ljiljana Belobrk, Milica Urošev, Milica Đurasović, Goran Dakić, Snežana Milanović Naumović, Dragica Živkov, Zlatibor Lazarov, Gordana Božović, Srđan Đurasović, Gordana Grozdić, Vladan Dakić i Doroteja Đurasović.

 

0 sestre dangubic u dolovu

  • Datum:  subota, 05. maj 2018.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Velika sala Doma kulture Dolovo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00