četvrtak, 1. mart 2018.  11:00h
Pročitano 3440 puta

Okrugli sto o mehanizmima naplate potraživanja

Okrugli sto na temu “Mehanizmi naplate potraživanja” biće održan 1. marta u 11 sati u prostorijama Privredne komore u Pančevu.

Okrugli sto na temu “Mehanizmi naplate potraživanja” biće održan 1. marta u 11 sati u prostorijama Privredne komore u Pančevu Okrugli sto na temu “Mehanizmi naplate potraživanja” biće održan 1. marta u 11 sati u prostorijama Privredne komore u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Organizator je Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, u saradnji sa privrenim društvom „Lyceum iuris“ iz Subotice.

Problem naplate potraživanja prevazilazi okvire današnjih primenjenih i prihvaćenih mehanizama naplate. Najveći broj nenaplaćenih dugovanja potiče od neadekvatnog upravljanja procesom naplate, zato je od izuzetnog značaja upoznavanje sa svakom pojedinačnom fazom upravljanja tim procesom.      

Skup je namenjen širokom spektru poslovnih ljudi, rukovodiocima malih i srednjih preduzeća, direktorima,višem i srednjem menadžmentu u sferi upravljanja finansijama i pravnim poslovanjem privrednih subjekata, licima raspoređenim na poslovima prodaje robe sa odloženim plaćanjem i slično.

  • Datum:  četvrtak, 01. mart 2018.
  • Vreme:  11:00 
  • Mesto:  Komora u Pančevu, Zmaj Jovina 1, I sprat 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00