subota, 16. decembar 2017.  09:00h
Pročitano 3948 puta

Rotarakt klub Pančevo organizuje akciju „korpa solidarnosti“

U prostorijama „Gomeksa“ u Ulici Dimitrija Tucovića broj 7, u subotu, 16. decembra od 9 do 14 časova Rotarakt klub Pančevo uz pomoć kompanije Gomeks, organizovaće tradicionalnu akciju „Korpa solidarnosti“.

Svaki potrošač dobre volje, iz svoje korpe biće u prilici da donira željene artikle socijalno ugroženim porodicama Svaki potrošač dobre volje, iz svoje korpe biće u prilici da donira željene artikle socijalno ugroženim porodicama www.pixabay.com

Svaki potrošač dobre volje, iz svoje korpe biće u prilici da donira željene artikle socijalno ugroženim porodicama.

Kao i prethodnih godina pred novogodišnje i božićne praznike Rotarakt klub Pančevo organizuje ovu akciju u saradnji sa kompanijom Gomeks, i tim povodom pozivaju građane da ih posete u prodajnom objektu u Pančevu.

Nadamo se što većem broju artikala, kako bismo mogli da obradujemo što više socijalno ugroženih porodica i pomognemo im da praznike provedu bezbrižno, navodi se u saopštenju ove organizacije.

Rotarakt klub Pančevo i kompanija Gomeks „korpom solidarnosti“ učvršćuju svoj stepen društvene odgovornosti kroz svoju odličnu sedmogodišnju saradnju. Svih godina do sada i odziv građana je bio na zavidnom nivou.

  • Datum:  subota, 16. decembar 2017.
  • Vreme:  09:00 
  • Mesto:  Prodavnica Gomeks, Dimitrija Tucovića 7, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00