petak, 24. novembar 2017.  09:30h
Pročitano 3558 puta

Predavanje „Prijava na tendere koji su raspisani prema PRAG pravilima“

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat organizuju seminar u cilju unapređenja kapaciteta za konkurisanje na tendere koji se realizuju u skladu sa PRAG pravilima na temu „Prijava na tendere koji su raspisani prema PRAG pravilima“.

Seminar će početi u 9.30 časova Seminar će početi u 9.30 časova Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Seminar će biti održan u petak, 24. novembra u 9:30 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, Velika sala na 1. spratu 

Seminar je namenjen pravnim subjektima (u slučaju usluga i pojedincima – ekspertima za razne oblasti) koji su zainteresovani da kao isporučioci robe, usluga ili radova učestvuju na tenderima koji se raspisuju u okviru EU projekata, od strane EU organizacija/institucija u Srbiji, regionu i šire. Predavač će biti Tatjana Dijan, rukovodilac Sektora za upravljanje projektima u Regionalnoj razvojnoj agenciji Južni Banat, koja ima više od 15 godina iskustva u ovoj oblasti.

U okviru seminara, prisutni će dobiti informacije gde mogu da prate takve tendere, kako da popune tendersku dokumentaciju, koji su neki opšti zahtevi, a kakvi mogu biti specifični, koja prateća dokumentacija se obično prilažu i tako dalje.

  • Datum:  petak, 24. novembar 2017.
  • Vreme:  09:30 
  • Mesto:  RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00