petak, 20. oktobar 2017.  16:30h
Pročitano 3966 puta

Radionice „Od lekovitog bilja do uspeha“

U prostorijama Aktiva žena „Sosa“ u Banatskom Brestovcu, u petak, 20. oktobra u 16.30 sati počeće radionice u okviru projekta „Od lekovitog bilja do uspeha“, koje organizuje Udruženje „Vešte ruke“.

U okviru dvodnevne radionice učesnice će biti u prilici da nauče o lekovitom bilju – vrsti lekovitog bilja, proizvodnji, skladištenju, upotrebi i plasiranju lekovitog bilja U okviru dvodnevne radionice učesnice će biti u prilici da nauče o lekovitom bilju – vrsti lekovitog bilja, proizvodnji, skladištenju, upotrebi i plasiranju lekovitog bilja www.pixabay.com

U radionici će učestvovati 15 žena koje žive na teritoriji Banatskog Brestovca. 

U okviru dvodnevne radionice učesnice će biti u prilici da nauče o lekovitom bilju – vrsti lekovitog bilja, proizvodnji, skladištenju, upotrebi i plasiranju lekovitog bilja. 

Prvog dana će biti održano predavanja o lekovitom bilju, a drugog dana će učesnice imati priliku da vide i nauče kako da upotrebe lekovito bilje za pravljenje krema, tintura i sapuna.

Ovaj projekat je sufinansiran na konkursu Grada Pančeva za sufinansiranje projekata iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja. 

  • Datum:  petak, 20. oktobar 2017.
  • Vreme:  16:30 
  • Mesto:  u prostorijama Aktiva žena "Sosa", Banatski Brestovac 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/N.D.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00