petak, 11. avgust 2017.  21:30h
Pročitano 4056 puta

„Funktastic Coalition Band” u Domu omladine Pančevo

Koncert funk/jazz/fusion sastava „Funktastic Coalition Band” biće održan u petak, 11. avgusta, s početkom od 21.30, u letnjoj bašti Doma omladine.

„Funktastic Coalition Band” čine Miloš Milosavljević (bubanj), Dejan Zec (bas gitara), Nemanja Teofanović (gitara), Dušan Sarić (klavijatura) i Nemanja Zlatarev (trombon) „Funktastic Coalition Band” čine Miloš Milosavljević (bubanj), Dejan Zec (bas gitara), Nemanja Teofanović (gitara), Dušan Sarić (klavijatura) i Nemanja Zlatarev (trombon) Dom omladine Pančevo

Ulaz je slobodan.

„Funktastic Coalition Band” je funk/jazz/fusion instrumentalni sastav koji izvodi svoje kompozicije u originalnim aranžmanima. Sastav je 2012. godine okupio novosadski trombonista Nemanja Zlatarev, ujedno i član „Big Band-a” Radio Televizije Srbije. Sastav čine mlađe generacije muzičara, pretežno novosadske i beogradske jazz scene, pa otuda i „koalicija0148 u nazivu sastava. Bend za sada funkcioniše pod parolom da vokal nije neophodan za potpuni muzički užitak, a album izdat 2015. godine pod nazivom „For The First Time” to i dokazuje. Ogroman uticaj instrumentalnog funk/smooth i fusion stila sedamdesetih i osamdesetih, ali i muzike danas, čine ovaj sastav jedinstvenim na našoj jazz sceni. Bend će iskoristiti i ovu priliku da odsvira materijal sa prethodnog albuma ali i da predstavi neke kompozicije s novog, koji se već uveliko priprema.

„Funktastic Coalition Band” čine Miloš Milosavljević (bubanj), Dejan Zec (bas gitara), Nemanja Teofanović (gitara), Dušan Sarić (klavijatura) i Nemanja Zlatarev (trombon).

  • Datum:  petak, 11. avgust 2017.
  • Vreme:  21:30 
  • Mesto:  Letnja bašta Doma omladine Pančevo 
Autor:  M.Manić
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00