četvrtak, 22. jun 2017.  18:00h
Pročitano 4561 puta

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U Domu omladine u Pančevu u četvrtak, 22. juna od 18 časova naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta. 

Ovako je bilo pre dve godine u Pančevu u školi za bubnjarke Ovako je bilo pre dve godine u Pančevu u školi za bubnjarke B.Radovanović

Rok kamp za devojčice, prvi takve vrste u Srbiji i u celom regionu održaće se od 21. do 27. avgusta na Avali kod Beograda.

Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina iz svih delova Srbije mogu se prijaviti za učenje i usavršavanje sviranja bubnja, gitare, bas gitare ili klavijatura. Svoje nove veštine pokazaće na zajedničkom nastupu na otvorenoj sceni odmarališta “Šuplja stena” na Avali kod Beograda 27. avgusta. 

Poziv za učešće devojčica na kampu trenutno je otvoren i trajaće do 25. juna. Sve zaintersovane devojčice pozvane su da sa mamama, tatama, bakama, dekama, tetkama dođu da saznaju više o kampu i prijave se za učešće u četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu. 

Prijava je jednostavna i sastoji iz tri dela: popunjavanja formulara, snimanja kratkog videa u kojem se devojčica ukratko predstavi i potpisivanja saglasnosti roditelja. Takođe, moguće je i prijaviti devojčicu na licu mesta u četvrtak. Ceo tekst konkursa nalazi se na sajtu www.femix.info gde će biti objavljen i spisak odabranih učesnica.  

 

bubnjarske radionice za devojcice Pancevo 2015 3

 

Prvi Rock 'n' Roll Camp for Girls osnovan je u Portlandu pre više od 15 godina. Svetska Girls Rock Camp asocijacija okuplja 86 kampova na 5 kontinenata i očekuje se da će i kamp u Srbiji uskoro postati deo ove svetske mreže. Oni prate i podržavaju pokretanje Rok kampa za devojčice u Srbiji, a posebnu podršku daje evropski komitet ove svetske asocijacije, kao i koleginice iz švedske mreže rok kampova za devojčice Popkollo.

Projekat prvog Rok kampa za devojčice u ovom delu Evrope je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa SUPERSTE.NET. Prijatelji kampa su beogradska Opština Vračar, Disciplina, Rekonstrukcija Ženski fond, i mnogi pojedinci. Iza kampa stoji tim mladih u okviru programa za afirmaciju ženskog stvarlaštva FEMIX koje možete kontaktirati za više informacija na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite na 060/3338-160.

  • Datum:  četvrtak, 22. jun 2017.
  • Vreme:  18:00 
  • Mesto:  Dom omladine Pančevo 
Autor:  Femix
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00