subota, 10. jun 2017.  12:00h
Pročitano 4151 puta

CikloFest – prodajna izložba bicikala i opreme za bicikle u Pančevu

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizovaće prvi CikloFest u subotu, 10. juna, od 12 do 18 časova u gradskom parku „Barutana“ u Pančevu.

CikloFest je zamišljen kao događaj koji će okupiti strastvene zaljubljenike u biciklizam, kao i sve ostale koji žele da saznaju nešto više o ovom ekološki najtolerantnijem prevoznom sredstvu. Tokom događaja građani i građanke Pančeva imaće prilike da se informišu o biciklističkim trkama i manifestacijama širom Srbije, kupe bicikle i opremu za bicikle i nauče kako da poprave bicikl. 

Program CikloFesta podeljen je na sledeće tematske celine:

12-18h - Cikloturizam - Predstavljanje putovanja, biciklističkih ruta i zanimljivih destinacija koje se mogu posetiti biciklom.

13h - Svečano otvaranje manifestacije - Predstavljanje organizatora i ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala.

12-18h - Pimp your bike - Radionica u okviru koje će posetioci imati priliku da zajedno sa iskusnim majstorima nauče kako da urade manje popravke i unaprede svoj bicikl.

12-18h - Revijalno izvođenje trikova u skejt parku - Ljubitelji ekstremne vožnje i izvođenja trikova na biciklu za posetioce će prirediti šou sa mnogo zanimljivih trikova.

12-18h - Izložba bicikala i prateće opreme - Predstavljanje bicikala, dodatne opreme i usluga izlagača.

Prvi CikloFest okupiće na jednom mestu lokalne servise, manifestacije, prozvođače bicikala i organizacije koje sa bave promocijom biciklizma.

Tokom festivala svečano će se predstaviti i ReBike servis za iznajmljivanje bicikala, prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Cilj im je da podstaknu svoje sugrađane i sugrađanke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo. Na taj način žele da utiču na smanjenje zagađenja, gužvi u saobraćaju i na fizičku pokretljivost ljudi.

  • Datum:  subota, 10. jun 2017.
  • Vreme:  12:00 
  • Mesto:  Park Barutana, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/D.H.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00