subota, 25. mart 2017.  22:00h
Pročitano 3680 puta

Veljko Jović na „Ura!” serijalu ove subote

Druga žurka u sklopu serijala „Ura!” pančevačkog di-džeja i producenta Lobor D, u klubu „Štab Pogon” ugostiće Veljka Jovića.

Nakon odličnog nastupa koji je Veljko imao u „Pogonu” prošlog septembra, vlasnik „I AM DIFFERENT” etikete ove subote, 25. marta, od 22 sata ponovo će nam pokazati kako se tresu zidovi kluba.

Sa više od 110 izdanja pod njegovim imenom, Veljko Jović danas je među najuticajnijim domaćim imenima. Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Alen Milivojevic neka su od poznatijih imena koja su podržala njegova izdanja.

U svojoj ranoj karijeri uspeo je da stane rame uz rame sa imenima kao što su Cristian Varela, Christian Cambas, Alex Di Stefano, „Balthazar & Jackrock”, Da Fresh, A. Paul, Axel Karakasis u okviru prestižne liste odabranih artista „Ying Yang Records-a”.

Pored visokih pozicija na brojnim top listama, uz saradnju sa ASAS, njegova pesma „Consumo” dospela je na mesto broj 1. najprodavanijih u okviru kompilacije na kojoj je izdata u hard tehno žanru na „Beatport-u”.

O njemu kao disk džokeju je suvišno trošiti reči. Veliki je ljubitelj tvrđeg tehno zvuka što mogu potvrditi svi koji su imali priliku da prisustvuju nekom od njegovih nastupa.

Domaćin večeri i idejni tvorac „Ura!” serijala - Darko Lobor je tehno i progresiv haus producent i di-džej iz Pančeva. Prisutan je na sceni elektronske muzike još od 2005. - izdanjima „Voice of Spring EP” za „Deep Life Rec”, pa kasnijim izdanjem „Spacewalk” na domaćoj etiketi „Circles Digital”, kao i remiksima za „Don't Look Productions”, „Juno Digital”, „Drastic Music”...

Lobira za rejv kao lek od početka 21. veka, a svoj zvuk definiše kao prepoznatljiv miks tehno i progresiv haus motiva. After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”.

Ulaz na žurku se ne naplaćuje. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

 

Štab Pogon logo

  • Datum:  subota, 25. mart 2017.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Štab Pogon Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00