petak, 24. mart 2017.  19:00h
Pročitano 5033 puta

Humanitarna predstava „Pripovetke jednoga kaplara“

Humanitarna predstava pod nazivom “Pripovetke jednoga kaplara” biće izvedena u petak, 24. marta u 19 sati u Igraonici “Ostrvo Sa Blagom” u Aviv parku u Pančevu.

Tom prilikom će biti i postavljene kutije za prikupljanje pomoći u igraonici “Ostrvo sa Blagom” u Aviv parku Pančevo.

Cena ulaznice je 200 dinara, a više informacija putem telefona broj 064/6767371. Ulaznice će biti u prodaji i u igraonici “Ostrvo sa Blagom“ u Aviv parku u Pančevu.

 

0a pripovetke jednog kaplara

 

Prihod od prodaje ulaznica namenjen je daljem lečenju malog Pančevca Vlade Đorđevića koji boluje od ciste na mozgu.

Vlada je na klinici u Turskoj ranije operisao srce, a kako bi se podvrgao operaciji ciste na mozgu potrebno je da porodica prikupi oko 27.000 evra. S obzirom da do sada, uprkos brojnim humanitarnim akcijama, nije prikupljeno dovoljno novca, odlazak na operaciju, ali i na kontrole su izostali.

Za Vladinu terapiju je svakog meseca potrebno oko 500 evra, što porodica sve teže obezbeđuje, pogotovo od septembra 2016. godine, nakon što im je lekarska komisija ukinula pravo na tuđu negu i pomoć, saznajemo od Siniše Đorđevića, oca ovog dečaka.

Đorđevići su već kreditno zaduženi, te nisu u mogućnosti da podignu još jedan kredit.

Novac se može uplatiti na račun broj: 340-32110017-94, kod „Erste banke”, s naznakom „pomoć za Vladimira Đorđevića”.

Borba za Vladino ozdravljenje traje duže od pet godina. Kada je imao pet godina, dijagnostikovana mu je epilepsija, nakon čega su bolesti počele da se nižu. Urađene su mu operacije bubrega i srca, a za zahvat na mozgu, koji je koštao 40.000 evra i koji je trebalo uraditi u Rusiji, nije bilo novca. Nakon brojnih humanitarnih akcija, kojima su se sugrađani odazvali, Đorđevićima i dalje nedostaje novac jer su prikupljeni potrošili na kontrole i operacije koje su u međuvremenu iskrsle. Trenutno je detetu povećana terapija i uveden novi lek.

O humanitarnim akcijama i zdravstvenom stanju Vlade Đorđevića možete se više informisati i na fejsbuk stranici "Podrška za Vladu".

  • Datum:  petak, 24. mart 2017.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Igraonica "Ostrvo s blagom", Aviv Park Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00