sreda, 1. februar 2017.  12:00h
Pročitano 3870 puta

Stručni skup: “Upravljanje hemikalijama, opasnim materijama i otpadom - iskustva iz Japana”

U prostorijama Regionalne privredne komore, u sredu, 1. februara od 12 časova biće održan stručni skup „Upravljanje hemikalijama, opasnim materijama i otpadom - iskustva iz Japana".

 U sredu, 1. februara u 12 časova u Pančevu, Zmaj Jovina 1a, sala na prvom spratu, biće održana prezentacija na temu "Upravlјanje hemikalijama, opasnim materijama i otpadom-iskustva iz Japana" U sredu, 1. februara u 12 časova u Pančevu, Zmaj Jovina 1a, sala na prvom spratu, biće održana prezentacija na temu "Upravlјanje hemikalijama, opasnim materijama i otpadom-iskustva iz Japana" Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Događaj je organizovan u saradnji sa Hemijskim fakultetom u Beogradu, a pod pokroviteljstvom projekta finansiranog od strane Japanske agencija za međunarodnu saradnju, saopšteno je iz Komore u Pančevu.

Predstavnici delegacije iz Japana koji će održati prezentaciju su profesor Takeši Nakano sa univerziteta u Osaki i dr Jasuhiro Kanda, direktor Instituta za zaštitu životne sredine, prefekture Hjogo.

Predavači će upoznati prisutne sa smernicama za menadžment hemikalijama, opasnim materijama i otpadom, procenu uticaja na životnu sredinu i mogućnosti smanjenja rizika, predstavljajući iskustva iz Japana u ovim oblastima.

  • Datum:  sreda, 01. februar 2017.
  • Vreme:  12:00 
  • Mesto:  Regionalna privredna komora, Zmaj Jovina 1a, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00