utorak, 17. januar 2017.  16:00h
Pročitano 4244 puta

Predavanje o zdravoj hrani

U saradnji sa WELLNESS by Oriflame u utorak, 17. januara u periodu od 16 do 18 časova u Sportskom savezu u Pančevu biće održano predavanje u svrhu podizanja svesti građanstva o značaju zdrave ishrane, zdrave rekreacije i suplementacije.

Predavanje će biti propraćeno degustacijom zdravih dodataka ishrani u vidu prirodnih proteinskih supa i šejkova, kreirainih u Klinici Igelosa u Švedskoj Predavanje će biti propraćeno degustacijom zdravih dodataka ishrani u vidu prirodnih proteinskih supa i šejkova, kreirainih u Klinici Igelosa u Švedskoj ilustracija

Plan je da se prisutnima održi predavanje o značaju zdrave ishrane i dodataka ishrani poput minerala, ribljeg ulja, vitamina i antioksidanasa u prevenciji nastanka bolesti čoveka. 

Predavanje će biti propraćeno degustacijom zdravih dodataka ishrani u vidu prirodnih proteinskih supa i šejkova, kreirainih u Klinici Igelosa u Švedskoj. 

Predavanje i degustacija su sponzorisani od strane Wellness by Oriflame, a predavač će biti Kristina Dmitrović - molekularni biolog i nutricionista i koordinator Wellness by Oriflame za Zapadni Balkan.

  • Datum:  utorak, 17. januar 2017.
  • Vreme:  16:00 
  • Mesto:  Sportski savez, Masarikova 1, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00