subota, 10. decembar 2016.  16:00h
Pročitano 3938 puta

Ženski dan u Kačarevu

Ženska mirovna grupa - Pančevo (ŽMIG) u subotu, 10. decembra od 16 do 19 časova održaće Ženski dan u Kačarevu, u Domu kulture u tom mestu.

Voditeljka radionice biće Marija Subašić. 

Marija je aktivistkinja Ženske mirovne grupe - Pančevo, vaspitačica i omladinska liderka sertifikovana od strane Napor - Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada. Pohađala je Ženske studije nakon kojih je sa još dve koleginice 8. marta 2014. godine pokrenula Ženski dan Pančevo. Radi kao omladinska liderka na različitim projektima zaštite i promocije ljudskih i ženskih prava.

O radionici: 

Ženski dan u Kačarevu ima za cilj da ženama iz udruženja Etno kutak Kačarevo, kao i ostalim učesnicama Ženskog dana, predstavi koncept Ženskog dana i upozna ih sa prilikama za njihov dalji razvoj, koji mogu da ostvare kroz različite aktivističke aktivnosti. Učesnice će imati priliku da se bliže upoznaju sa istorijatom i aktivnostima ŽMIG Ženska mirovna grupa - Pančevo i da predstave rad i misiju svog udruženja. Kroz jednostavnu i interaktivnu prezentaciju, učesnice će se upoznati sa osnovama pisanja projekata.

Na događaju ćemo prikupljati potpise povodom podrške peticiji za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja, navodi se u pozivu ŽMIG-a.

Ženski dan je, kao i uvek, otvoren i besplatan za sve žene!

Projekat Ženski dan realizuje se u pratnerstvu sa Domom omladine Pančevo, a su/finansirao ga je Grad Pančevo.

  • Datum:  subota, 10. decembar 2016.
  • Vreme:  16:00 
  • Mesto:  Dom kulture Kačarevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00