subota, 3. decembar 2016.  09:30h
Pročitano 4533 puta

Takmičenje solo pevača u Pančevu

Sedmo takmičenje mladih talenata „Mita Topalović” za solo pevače održaće se u subotu, 3. decembra od 9.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” u Pančevu. 

Pančevci će ugostiti oko devedesetoro učesnika iz trinaest gradova i šesnaest muzičkih škola. Ove godine, stručnom žiriju i publici predstaviće se devojke i momci, đaci osnovnih i srednjih muzičkih škola iz Sombora, Zrenjanina, Niša, Kragujevca, Paraćina, Beograda i drugih mesta, kao i gosti iz Temišvara.

U žiriju za srednjoškolce biće eminentne profesorke pevanja mr Violeta Radaković (FMU Beograd, predsednica žirija), dr Milica Stojadinović (AU Novi Sad) i dr Sofija Pizurica (Narodno pozorište Beograd). 

Učenike osnovne škole ocenjivaće komisija sastavljena od profesora koji predaju u školama u Zrenjaninu, Somboru i Beogradu, a predsednica će biti prof. Tatjana Stojiljković iz pančevačke Muzičke škole.

Proglašenje laureata sa dodelom nagrada planirano je za 21.30 istog dana. Svi ljubitelji vokalne muzike, solo pesama i arija, moći će da prisustvuju nadmetanju.

  • Datum:  subota, 03. decembar 2016.
  • Vreme:  9:30 
  • Mesto:  Muzička škola Jovan Bandur Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00