utorak, 8. novembar 2016.  18:55h
Pročitano 3899 puta

CineStar prikazuje: “Devet života” (VIDEO)

Na repertoar CineStar bioskopa u Pančevu stigla je porodična komedija “Devet života”.

Tom Brand je milijarder koji svojoj ćerki za rođendan kupuje MAČKU Tom Brand je milijarder koji svojoj ćerki za rođendan kupuje MAČKU Blitz Film & Video Distribucija

Sadržaj filma:

Dvostruki dobitnik Oscara Kevin Spacey i dobitnica Zlatnog globusa Jennifer Garner zajedno u porodičnoj komediji Devet života.

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebecce.  Bliži se jedanaest rođendan njegove ćerke i ono što je oduvek htela je bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da joj mačku ipak kupi. U toj potrazi on završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom - Felixom Perkinsom (Christopher Walken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants. Na putu da donese ćerki ljubimca iz snova, dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu gospodina Fuzzypants. Usvojen od svoje porodice kao mačka Fuzzypants, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima.

 

0a devet zivota film

 

Režiser filma je  Barry Sonnenfeld

Uloge tumače:  Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell

Projekcije:
7. do 9. novembra: 18.55 sati

  • Datum:  utorak, 08. novembar 2016.
  • Vreme:  18:55 
  • Mesto:  Bioskop Cinestar u Aviv parku Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00