sreda, 12. oktobar 2016.  19:00h
Pročitano 5159 puta

Humanitarni koncert “Talentima u čast”

Humanitarni koncert za stipendiranje naših sugrađana, muzičkih talenata "Talentima u čast ", biće održan u Kulturnom centru u sredu, 12. oktobra, od 19 časova. 

Nastupiće: Danijela Olači, klavir, Srđan Paunović, saksofon, Bunford Gabor, saksofon, Ognjen Popović, klarinet i Mihajlo Zurković, klavir.

Rotari klub Pančevo – Mihajlo Pupin, Rotari klub Pančevo i Rotari klub Sombor prepoznali su potrebu pružanja dodatne podrške talentovanim muzičarima iz našeg grada i udružili se sa našom sugrađankom Danijelom Olači, diplomcem Akademije umetnosti u Novom Sadu, i njenim prijateljima i profesorima, uz svesrdnu podršku svetski poznatog klarinetiste, takođe našeg sugrađanina, Ognjena Popovića, kako bi promovisali muzičku kulturu u Pančevu i šire.

Cena ulaznice je 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u sedištu Rotari kluba Pančevo u Ulici Nikole Tesle br. 2 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a subotom od 9 do 13 časova. 

Celokupan prihod namenjen je studentkinji klavira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu Danijeli Olači iz Pančeva koja je ovog juna završila osnovne studije i koju očekuje prijemni ispit za master studije na istoj ustanovi.  

Inicijativu da se pomogne Danijeli, pokrenuo je Mihajlo Zurković, pijanista, umetnički direktor festivala "SOMUS" u Somboru i profesor klavira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu.

  • Datum:  sreda, 12. oktobar 2016.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Kulturni centar Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00