četvrtak, 15. septembar 2016.  21:00h
Pročitano 4072 puta

Miki Solus turneju počinje u Pančevu (VIDEO)

Zagrebački kantautor Miki Solus sa bendom svoju desetodnevnu mini turneju po Vojvodini počeće u Pančevu, u četvrtak, 15. septembra u 21 sat u lokalu “Štab Pogon”.

Sa tročlanim bendom odsviraće jednočasovni koncert.

Nakon Pančeva Miki Solus će nastupiti u Somboru, Subotici, Starčevu, Glogonju, Novom Sadu, Odžacima, Kuli, Bačkoj Topoli…

Još od kad je pre dve godine objavio hit singl „Hipster”, zagrebački kantautor Miki Solus ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Pored 6 „diskografskih čeda” i konstantnog rada na novom materijalu, Solus stiže i da nastupa sa bendom, a prva sledeća svirka, koja će ujedno otvoriti desetodnevnu turneju, održaće se u Pančevu.

 

Miki Solus press pack 1

 

Biti uspešan pop muzičar danas najčešće podrazumeva snažnu tehnološku podlogu i industriju koja gura „stvar“ na vrh. Ali, dakako da može i drugačije, što dokazuje Solusova karijera: pre svega muzika, ogoljena na kreativnu ritam sekciju, uz repersko-pevačke bravure i virtuoznost na belo-crnim dirkama ovog talentovanog pijaniste i hramonikaša, najavljuju organizatori.

Kantautor koji je rekao ne gitari, šansonjer sa harmonikom, vanbračno dete Dr Drea i Šopena… samo je delić komplimenata u kojima se gotov takmiči muzička kritika. Kako to propustiti?

 

 

Štab Pogon logo

 

Kafe bar “Štab Pogon” je na adresi Trg kralja Petra I 8/10, u zgradi koja skoro dva veka prati život Pančeva. Osnovan 2012. godine, „Pogon” se trudi da u kućnoj atmosferi poveže dobru muziku i opuštene ljude. 

Želimo da prikažemo čaroliju jednostavnog života i provoda, uz uvek raspoložene, iskrene goste i gošće, koje nije sramota da igraju kada ih pogodi pesma dok piju jutarnju kafu kod nas, kažu osnivači ovog lokala.

„Pogon” se orijentiše na kvalitetne rakije, dobru kafu i odabrane koktele, pa zato svaki od ovih proizvoda ima pristupačnu cenu, a česte su i promocije. Sa više stotina događaja od osnivanja i isto toliko različitih imena iz različitih krajeva Srbije i sveta, „Pogon” želi da doprinese svom gradu prateći aktuelno na muzičkoj sceni. Sirov i nedovršen, svojim ponekad mračnim enterijerom, odabirom DJ-jeva i bendova, Štab Pogon želi samo jedno – fuziju prostora, zvuka i prave publike. 

  • Datum:  četvrtak, 15. septembar 2016.
  • Vreme:  21:00 
  • Mesto:  Štab Pogon 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00