ponedeljak, 5. septembar 2016.  12:00h
Pročitano 4362 puta

Konferencija u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“

Regionalni edukativni centar Banat (REC Banat) organizuje konferenciju u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!” koja će biti održana u ponedeljak, 5. septembra, u Maloj sali Gradske uprave grada Pančeva, sa početkom u 12 časova.

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a odobren je u okviru Javnog konkursa za programe i projekte podrške mladima u zapošljavanju.

Realizacija projekta traje 8 meseci (jul 2016 – februar 2017. godine), a projektni partneri su institucije i organizacije iz javnog i privatnog sektora: Grad Pančevo, Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat i Doo za vođenje poslovnih knjiga Beba Company Pančevo.

Projektom je predviđeno da 30 mladih nezaposlenih lica, sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, pohađa obuku iz preduzetništva koja će im omogućiti da steknu osnovna znanja za otpočinjanje poslovanja. U narednom koraku, odlukom Komisije, 10 najboljih učesnika, sa 10 najperspektivnijih poslovnih ideja, imaće priliku da nastave obuku i da naredna dva meseca, uz kontinuiranu podršku mentora, detaljno razviju svoje poslovne ideje, koje na kraju procesa treba da pokažu tržišnu održivost. 

Kao rezultat napredne obuke, učesnici će imati kompletno pripremljene i do detalja razvijene poslovne planove, a za tri najbolja poslovna plana obezbeđena je i finansijska podrška u pojedinačnom iznosu od 240.000 dinara.

U toku je Javni poziv za učešće u projektu „Edukuj se, zaposli se!“ za sva mlada nezaposlena lica sa teritorije grada Pančeva koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i otvoren je do 15. septembra.

 

flajer projekat edukuj se zaposli se

  • Datum:  ponedeljak, 05. septembar 2016.
  • Vreme:  12:00 
  • Mesto:  Mala sala Gradske uprave Pančevo 
Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00