petak, 22. jul 2016.  18:00h
Pročitano 3749 puta

Predavanje na temu “Starost i starenje”

Treće i završno predavanje na temu „Starost i starenje”, koje realizuje Udruženje 013info u okviru projekta „Kad ostariš, niko ne kuca na tvoja vrata” biće održano u petak, 22. jula u 18 sati u Klubu za odrasla i stara lica na Tesli.

Predavanje na temu “Starost i starenje” biće održano u petak, 22. jula u 18 sati u Klubu za odrasla i stara lica na Tesli Predavanje na temu “Starost i starenje” biće održano u petak, 22. jula u 18 sati u Klubu za odrasla i stara lica na Tesli Pančevo.MOJKraj.rs

Projekat finansira Kancelarija za ljudska prava i manjine, Vlade Republike Srbije.

Predavanje će održati viša medicinska sestra Mira Jovanović, zaposlena kao patronažna sestra u Zdravstvenoj ambulanti Dolovo, koja se godinama bavi edukacijom svih starosnih grupa. 

Organizatori pozivaju građanke i građane da dođu na predavanje i saznaju više o procesu starenja, prevenciji bolesti koje nastaju kao posledica ovog biološkog procesa, kao i o načinima predupređivanja problema koji nastaju u trećem životnom dobu kroz uvođenje zdravih stilova života.

Ideja projekta „Kad ostariš, niko ne kuca na tvoja vrata” jeste kampanja podizanja svesti o postojanju starih, o njihovim potrebama, kao i upoznavanje sa različitim kategorijama osoba starije životne dobi, problemima sa kojima se oni suočavaju i njihovim stavovima o tome šta bi im olakšalo i promenilo život.

  • Datum:  petak, 22. jul 2016.
  • Vreme:  18:00 
  • Mesto:  Klub za odrasla i stara lica, Josifa Marinkovića 25, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00