petak, 8. jul 2016.  18:00h
Pročitano 4282 puta

Turnir “Trojka iz bloka”

Turnir “Trojka iz bloka” biće organizovan u petak, 8. jula od 18 do 21 sat na otvorenim terenima KK Tamiš (kod Suda) u Pančevu.

„Trojka iz bloka“ je sportsko- humanitarni projekat čija realizacija omogućava izgradnju i opremanje kupatila za potrebe socijalno ugroženih porodica na području Balkana.

Sprovodi se kroz sportsku manifestaciju brzog šutiranja trojki, koja za cilj ima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i donatora, koji će finansijski podržati sprovođenje ciljeva u delo.

Razlog pokretanja ovog projekta je činjenica teških životnih uslova velikog broja višečlanih srpskih porodica širom Srbije i Balkana, koje oskudevaju u najosnovnijim higijenskim potrebama.

„Trojka iz bloka“ nije profesionalni turnir tako da na njemu učestvuju svi koji žele da budu humani, na prošlogodišnjem turniru, najmlađi takmičar imao je četiri godine, a najstariji sedamdeset.

Projekat „Trojka iz bloka“ možete podržati na neki od sledećih načina:

- SPONZORSTVOM - ukoliko donirate novčani iznos od minimum 7.000 dinara (uz to imate pogodnosti u vidu reklame na sam dan turnira i u medijskim saopštenjima organizacije)
- DONACIJOM - ukoliko donirate novčani iznos do 7.000 dinara (beleženje naziva ili inicijala donatora na dva sajta i u mesečnom finansijskom izveštaju)
-UČEŠĆEM NA SAMOM TURNIRU - prijavom za šutiranje trojki, koja iznosi 200 dinara (svaki učesnik šutira trojke sa 3 pozicije, ima na raspolaganju 5 lopti na svakoj poziciji i ukupno vreme od 40 sekundi. Deset šutera sa najviše postignutih trojki se plasira u finale, u kojem se za ukupno vreme od jednog minuta šutira sa 5 pozicija po 5 lopti. Pobednik osvaja pehar i nagradu.)

  • Datum:  petak, 08. jul 2016.
  • Vreme:  18:00 
  • Mesto:  Otvoreni tereni KK Tamiš (kod Suda) u Pančevu 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00