sreda, 4. maj 2016.  19:00h
Pročitano 4288 puta

Snežana Radojičić: Od cikloputnika do ciklonomada

Na tribini u Domu omladine u Pančevu, u prostorijama Ateljea mladih na prvom spratu u sredu, 4. maja u 19 sati Snežana Radojičić će predstaviti svoju novu knjigu “Nomad” i govoriti o svojim putovanjima po svetu – biciklom.

Pre i posle tribine moći ćete da kupite novu knjigu Snežane Radojičić "Nomad (1)" koja predstavlja nastavak romana "Zakotrljaj me oko sveta" Pre i posle tribine moći ćete da kupite novu knjigu Snežane Radojičić "Nomad (1)" koja predstavlja nastavak romana "Zakotrljaj me oko sveta"

Putnička tribina o epskom putovanju biciklom koje je započeto 2011. kao krug oko sveta, ali se u međuvremenu pretvorilo u nomadski način života, navodi se u pozivu.

Priča o pet "naj" zemalja i destinacija: najgostoljubiviji narod, najidealnije mesto za život, najlepši grad, najteža zemlja za putnika, najfascinantniji kulutrnoistorijski spomenik... i o pet najinteresantnijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tokom petogodišnjeg lutanja. 

U završnom delu tribine biće reči o tome kako putovati kao budžet putnik sa 10-ak dolara dnevno ili čak besplatno. Biće i jedno malo iznenađenje za posetioce, kaže Snežana Radojičić.

Pre i posle tribine moći ćete da kupite novu knjigu Snežane Radojičić "Nomad (1)" koja predstavlja nastavak romana "Zakotrljaj me oko sveta", kao i ostale naslove iste autorke, i da na taj način podržite nastavak njenog putovanja.

  • Datum:  sreda, 04. maj 2016.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Dom omladine, Atelje mladih (I sprat), Svetog Save 10, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00