nedelja, 17. april 2016.  20:00h
Pročitano 4247 puta

Zoran Kesić i Njuzovci u Domu vojske u Pančevu

Veče Stand-Up komedije na kojem će nastupiti Zoran Kesić i ekipa Njuz.neta biće organizovano u nedelju, 17. aprila od 20 sati u Pančevu.

U okviru “Predizborne Rafinirane Konvencije”, Zoran Kesić i ekipa Njuz.neta predstaviće kobajagi predizborni program svoje kobajagi izborne liste “Duvaj Srbijo” U okviru “Predizborne Rafinirane Konvencije”, Zoran Kesić i ekipa Njuz.neta predstaviće kobajagi predizborni program svoje kobajagi izborne liste “Duvaj Srbijo”

U okviru “Predizborne Rafinirane Konvencije”, Zoran Kesić i ekipa Njuz.neta predstaviće kobajagi predizborni program svoje kobajagi izborne liste “Duvaj Srbijo”. 

Legalizacija korupcije, ukidanje penzija baš matorim građanima, izbor nove svete srpske zemlje, diplomatsko okretanje svima koji požele da im se okrenemo, samo su neke od tačaka ovog uzbudljivog programa. 

Na priredbi će biti predstavljena i nova fantastična knjiga Njuz.neta “Prava istorija sveta”, a svi zainteresovani moći će da je kupe na licu mesta, dobiju potpise od autora i slikaju se za uspomenu sa zvezdama večeri! 

Uz puno priče, pesme, šale i pomalo duvanja (balona), Pančevci će nasmejani izaći iz sale i uputiti se u bolje sutra, obećava ova ekipa.

Igraju: Zoran Kesić i Njuzovci

Mesto: Dom vojske Pančevo

Ulaznica: 1.000 dinara

 

kesic foto

  • Datum:  nedelja, 17. april 2016.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  Dom vojske Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00