nedelja, 6. mart 2016.  16:00h
Pročitano 5046 puta

„Najlepša bajka“ u Omoljici

Manifestacija „Najlepša bajka“ i ove godine će biti organizovana u Omoljici, u nedelju, 6. marta, u 16 sati u sali Omladinskog doma.

Svi dečiji folklorni ansambli, recitatorske grupe i instrumentalna sekcija KUD-a ,,Žisel,, će uručiti najlepši i najbogatiji 8. martovski poklon omoljačkoj publici, na ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

Ovaj prigodan i već tradicionalni kulturno umetnički program će sigurno najviše obradovati   majke i bake članova društva,  koje su i najviše angažovane oko mladih umetnika i zaslužne oko redovnog  dolaska i odlaska dece na probe, oblačenja i nameštanja scenskih frizura, pravljenja  kolača i đakonija za proslave i goste i najvatrenija su publika koja ih svuda prati kao verni  ,,fanovi,, na svim njihovim bližim, ali i daljim nastupima, navodi se u saopštenju KUD-a Žisel.

Njima pre svega u čast, njihovom velikom trudu, brizi i nezmernoj ljubavi, deca u Omoljici nastupaju uoči svakog 8. marta i svojom nadahnutom igrom, pesmom, prelepim recitacijama i pozdravima razgaljuju srca, ali i izmame mnogu suzu radosnicu.

Ulaz slobodan.

  • Datum:  nedelja, 06. mart 2016.
  • Vreme:  16:00 
  • Mesto:  Sala Omladinskog doma, Omoljica 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00