petak, 26. februar 2016.  18:30h
Pročitano 4003 puta

Pijanistički koncert u Pančevu

Pijanistkinje Kristina Matijašević i Olivera Pantelić prirediće koncert u petak, 26. februara od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. 

Ljubitelji klavirskog zvuka čuće kompozicije Debisija, Čajkovskog, Rahmanjinova... Ljubitelji klavirskog zvuka čuće kompozicije Debisija, Čajkovskog, Rahmanjinova...

Ljubitelji klavirskog zvuka čuće kompozicije Debisija, Čajkovskog, Rahmanjinova...

Kristina Matijašević rođena je u Vršcu. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Nataše Mitrović. Tokom školovanja je osvajala zapažene nagrade kao solistkinja i u klavirskom duetu na domaćim i međunarodnim nadmetanjima. Radi kao klavirski saradnik u Muzičkoj školi „Jovan Bandur” u Pančevu.

Olivera Pantelić rođena je u Valjevu, gde je završila Muzičku školu „Živorad Grbić”, u klasi prof. Jelene Mirković i mr Ivana Rabasovića. U toku školovanja ostvarila je značajne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Završila je specijalističke studije, odsek klavir, na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Nataše Mitrović. Trenutno radi kao profesor klavira u Muzičkoj školi u Valjevu.

  • Datum:  petak, 26. februar 2016.
  • Vreme:  18:30 
  • Mesto:  Muzička škola Jovan Bandur, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00