subota, 13. februar 2016.  15:00h
Pročitano 4195 puta

Ženski dan: “Ko mi krade vreme”

Novi, 16. Ženski dan biće organizovan u subotu, 13. februara u trajanju od 15 do 18 časova u prostoru dvorane Apolo u ulici Maksima Gorkog 6 u Pančevu.

Tema 16. Ženskog dana:  "Ko mi krade vreme?" Tema 16. Ženskog dana: "Ko mi krade vreme?" Pixabay.com

Tema 16. Ženskog dana:  "Ko mi krade vreme?" 

Voditeljka radionice biće Marija Komanov Jaćimović

Marija Komanov Jaćimović je Koordinatorka kancelarije za mlade grada Pančeva od 2011. godine, čiji posao podrazumeva unapređenje postojećih i rad na uspostavljanju novih programa i usluga u oblasti brige o mladima uz saradnju sa javnim, civilnim i privatnim sektorom, sprovođenje lokalnih konkursa za podršku programa i projekata mladih i za mlade, upravljanje projektima u oblasti brige o mladima, pružanje podrške razvoju omladinskog civilnog sektora i druge aktivnosti sa ciljem implementacije strateških prioriteta u omladinskom sektoru. Kroz program validacije prethodno stečenih kompetencija, sertifikovana je za omladinsku radnicu od strane Napor - Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada. Jedna od tema kojom se bavila tokom ovog procesa bila je upravljanje vremenom u omladinskom radu, a kroz radionicu “Ko mi krade vreme?”, želi da podeli svoja saznanja stečena tokom pripreme završnog praktičnog rada.

 

kradljivci vremena

 

Vreme – koliko zaista znamo o ovom pojmu koji svakodnevno, bez mnogo razmišljanja spominjemo? Nepobitno je slaganje sa tim da je neprocenjivo vredno, a besplatno. Sa njim se može uraditi bilo šta, ali se ne može posedovati. Može se potrošiti, ali ne i sačuvati. Svima protiče jednako, a opet se često čini da ga drugi imaju više. Jednom kad je izgubljeno, nikako se ne može vratiti. Svako se bar jednom osetio bespomoćnim pred ovim pomalo frustrirajućim činjenicama, posebno u savremenom okruženju u kom je upravo vreme i njegovo najefikasnije iskorišćenje primarni faktor uspeha. “Trka sa vremenom”, “jurenje rokova”, “uklopiti se u vremenski okvir” i druge dobro poznate fraze bezmalo unose nelagodu u sve aspekte života, rezultirajući čestim poimanjem vremena i njegovog protoka kao ozbiljnog neprijatelja. Uz malo doslednosti i rada na sebi, vreme itekako može biti saveznik koji, zapravo, radi za nas, navodi se u pozivu.

Radionica “Ko mi krade vreme?” namenjena je svim ženama koje osećaju da bi ovaj dragoceni resurs mogle koristiti efikasnije, a dobrodošla su i iskustva svih žena koje su usavršile upravljanje svojim vremenom. Kroz upoznavanje sa osnovama savremene teorije i prakse tajm-menadžmenta, suočićemo se sopstvenim najvećim „kradljivcima vremena“ i pokušati da napravimo prve korake ka uspostavljanju funkcionalnog sistema kontrole i planiranja.

Na Ženskom danu pored raznovrsnog promo materijala možete naći i Liceulice. 

Ženski dan je, kao i uvek, otvoren i besplatan za sve žene!

Projekat podržava Rekonstrukcija Ženski fond.

  • Datum:  subota, 13. februar 2016.
  • Vreme:  15:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00