sreda, 10. februar 2016.  18:30h
Pročitano 4123 puta

Koncert za violinu u Muzičkoj školi

Violinista Ivan Ćirković i pijanistkinja Katarina Hadži Antić Tatić održaće koncert u sredu, 10. februara od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. 

Violinista Ivan Ćirković i pijanistkinja Katarina Hadži Antić Tatić nastupiće 10. februara u Muzičkoj školi Violinista Ivan Ćirković i pijanistkinja Katarina Hadži Antić Tatić nastupiće 10. februara u Muzičkoj školi Pančevo.MOJKraj.rs

Gošće ove večeri biće Sara Vlajić (harfa) i Aleksandra Tajdić (violina), a na programu će biti dela Baha, Betovena, Sarasatea i drugih autora.

Ivan Ćirković rođen je 1993. godine u Pančevu. Osnovno muzičko obrazovanje stekao je u klasi prof. Borjane Stražmešterov u M.Š. „Jovan Bandur”, gde je i maturirao u klasi prof. Helene Marinc. Trenutno je student četvrte godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Ljubomira Mihailovića, a tokom školovanja sarađivao je i sa prof. Madlen Stokić Vasiljević.

Katarina Hadži Antić Tatić rođena je u Beogradu. Završila je studije klavira u klasi prof. Jasmine Gavrilović na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Bavila se pedagoškim radom, kao profesor klavira i kamerne muzike, i klavirskom saradnjom sa instrumentalistima i pevačima. Od 2000. godine angažovana je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu kao umetnički saradnik na Katedri za gudačke instrumente.

  • Datum:  sreda, 10. februar 2016.
  • Vreme:  18:30 
  • Mesto:  Muzička škola "Jovan Bandur", Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00