subota, 30. januar 2016.  10:00h
Pročitano 5507 puta

Humanitarna manifestacija Foruma mladih Makedonaca

Humanitarna manifestacija pod nazivom “Srce nije kamen” Foruma mladih Makedonaca biće održana u Pančevu, 30. januara, u čast pevaču Tošetu Proeskom. 

Humanitarna akcija u Pančevu, 30. januara Humanitarna akcija u Pančevu, 30. januara

Forum mladih Makedonaca nastavlja sa svojim humanitarnim aktivnostima, i u čast obeležavanja rođendana makedonske i balkanske zvezde Tošeta Proeskog, koji bi, da je poživeo, 25. januara proslavio 35. rođendan, organizovaće u Pančevu nekoliko aktivnosti.

U subotu, 30. januara, u Službi za transfuziju krvi Opšte bolnice Pančevo od 10 do 13 sati biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

 

plakat za akciju Forum mladih makedonaca

 

Uveče, od 22 sata, u kafe klubu “Kupe” počeće humanitarna žurka na kojoj će nastupiti Aleksandra Milutinović i Daniel Kajmakoski. 

Prihod će biti doniran Centru za cerebralnu paralizu u Beogradu, navodi se u pozivu.

Forum mladih Makedonaca ovakvih humanitarnim akcijama želi da podseti da je Toše Proeski bio i humanitarac velikog srca, a da zajedno spasu nečiji život i pomognu kome je pomoć potrebna.

Forum mladih Makedonaca je četvrtu godinu zaredom organizator ovih aktivnosti, uz pomoć i podršku Međunarodne Fondacije ,,Toše Proeski'' iz Kruševa i Nacionalnog saveta Makedonaca u Srbiji.

 

  • Datum:  subota, 30. januar 2016.
  • Vreme:  10:00 
  • Mesto:  Služba za transfuziju Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00