utorak, 27. decembar 2022.  19:00h
Pročitano 1049 puta

Predstavljanje romana „Mika“ Jelene Angelovski u Pančevu

Roman za decu i mlade „Mika”, prvenac Jelene Angelovski, biće predstavljen publici u dvorani Apolo u Pančevu, u utorak, 27. decembra u 19 sati.

Osim autorke, o romanu će govoriti profesorka Jelena Žurić, urednica Vladislava Vojnović i ilustrator Luka Tilinger, a moderatorka će biti Jovana Jankov Osim autorke, o romanu će govoriti profesorka Jelena Žurić, urednica Vladislava Vojnović i ilustrator Luka Tilinger, a moderatorka će biti Jovana Jankov Pančevo MOJKraj

 

Osim autorke, o romanu će govoriti profesorka Jelena Žurić, urednica Vladislava Vojnović i ilustrator Luka Tilinger, a moderatorka će biti Jovana Jankov.

Roman „Mika” dobio je nagradu „Rade Obrenović”, koju Međunarodni centar književnosti za decu Zmajeve dečje igre dodeljuje autoru najboljeg romana za decu i mlade.

Jelena Angelovski pokušala je da napiše knjigu koja će biti zabavna, zanimljiva i važna ne samo deci i mladima, nego i onima koji vole da čitaju deci.

Mika je dečak koje raste u dijaspori, i koji je po mnogo čemu isti, ali i poseban. Roman kroz 30 poglavlja, koja odgovaraju slovima azbuke, prati njegov pokušaj da umesto niko i ništa, postane neko i nešto.

 

nagrada dom omladine knjiga mika

 

Posetioci promocije biće u mogućnosti da nabave svoj primerak knjige, najavljeno je iz Doma omladine Pančevo.

  • Datum:  utorak, 27. decembar 2022.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00