subota, 13. avgust 2022.  20:30h
Pročitano 1254 puta

Tribina “Bezbednost u noćnom životu” u Domu omladine

U okviru obeležavanja Dana mladih u Pančevu biće organizovana tribina “Bezbedan Party - Bezbednost u noćnom životu” u subotu, 13. avgusta u 20:30 časova u letnjoj bašti Doma omladine. Ovu tribinu organizuje Dom omladine Pančevo u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančevo i ReGeneracijom organizuje tribinu o bezbednosti u noćnom životu.

Tribina će biti održana u dvorištu Doma omladine Pančevo, a u slučaju kiše u malom klubu Doma omladine Tribina će biti održana u dvorištu Doma omladine Pančevo, a u slučaju kiše u malom klubu Doma omladine Dom omladine Pančevo

 

Noćni život je mnogo više od par sati muzike zato je veoma bitno da znaš kako da budeš bezbedniji u toku noćnog provoda, bilo da su u pitanju psihoaktivne supstance, spajking, reakcija na nasilje, ili pomoć ukoliko je nekome loše. Pored provoda, bitno je da zdravlje i bezbednost takođe budu na visokom nivou kako pre i tokom, tako i nakon samog izlaska, poručuju iz Doma omladine Pančevo.

Na panelu će uz predstavnike i predstavnice Re Generacije biti prilike da se popriča o programima smanjenja štete pri upotrebi psihoaktivnih supstanci, prevenciji i reakciji na rodno zasnovano nasilje, kao i o tome kako da adekvatno mladi odreaguju ukoliko se sretnu sa zdravstvenim, socijalnim i/ili pravnim rizicima tokom ili nakon izlaska.

Sve što si želeo/la da znaš o drogama, bezbednosti i smanjenju štete, a nisi imao/la koga da pitaš - imaćeš priliku da to učiniš na ovom panelu. Na Re Generacijinom info pultu ćeš moći da uzmeš flajere sa informacijama o psihoaktivnim supstancama, prevenciji toplotnog udara, HIV/AIDS, kao i party packove, uz vodič za bezbedniji klabing, a Re Generacijin tim je tu da ti da sve potrebne dodatne informacije, navodi se u saopštenju za javnost.

Kompas i Unija mladih grada Pančeva će takođe imati svoje štandove.

Nakon tribine za muzički odabir biće zadužen DJ Zminita.

Tribina će biti održana u dvorištu Doma omladine Pančevo, a u slučaju kiše u malom klubu Doma omladine.

  • Datum:  subota, 13. avgust 2022.
  • Vreme:  20:30 
  • Mesto:  Dvorište Doma omladine u Pančevu 
Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00