četvrtak, 24. decembar 2015.  21:00h
Pročitano 4001 puta

Koncert Kolje i sastava „Grobovlasnici“

Kolja i njegov sastav Grobovlasnici izuzetno uspešnu godinu krinusati koncertom u Pančevu, u četvrtak, 24. decembra, u dvorani „Apolo“ u 21 čas.

Koncert će u Pančevu održati u četvrtak, 24. decembra, u dvorani „Apolo“ u 21 čas. Koncert će u Pančevu održati u četvrtak, 24. decembra, u dvorani „Apolo“ u 21 čas. K & G

Ovo je poslednji veliki koncert na decembarskom muzičkom repertoaru Doma omladine i dvorane „Apolo“, a publika ovog multimedijalnog umetnika imaće priliku da uživa u višečasovnom koncertnom spektaklu.

Novi Sad nas je dugo čekao. Kao i Pančevo. Puno ljudi me tamo zna i prati godinama. Grunućemo iz sve snage. Tražili ste, gledajte, poručuje gitarista i pevač Nikola Pejaković-Kolja.

Ulaznice se prodaju po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.000 dinara. 

Prodaja ulaznica vrši se preko Eventima.

Više o sastavu Kolja i Grobovlasnici: 

Nikola Kolja Pejaković poznat kao glumac i režiser, ali pre svega po scenarističkom radu na filmovima „Lepa sela lepo gore“, „Rat uživo“, „Ledina“ i hit seriji „Vratiće se rode“, uporedo je na muzičkoj sceni stekao status kultnog autora već sa prvim albumom „Mama, nemoj plakati“ (2002), snimljenim pod firmom Kolja i Smak Belog dugmeta. Nakon „poročnih“ hitova kao što su „Sjeo sam za švedski sto“ i „B.J. Blues“ sa prvenca, Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pesmama poput „Haljinice boje lila“ i „Eto, udade se ti za konja“ na podjednako izazovnom drugom albumu „Kolja“ (2009). Tek nakon romantično intoniranog i „pročišćujućeg“ trećeg albuma „Grobovlasnici“ (2013), Kolja je osetio da je vreme da se sa svojim bendom susretne uživo sa publikom – Pejakovićev prvi koncert u karijeri uspešno se odigrao 21. marta 2015. godine u ispunjenom beogradskom Domu sindikata.

 

  • Datum:  četvrtak, 24. decembar 2015.
  • Vreme:  21:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00