četvrtak, 10. decembar 2015.  21:00h
Pročitano 3792 puta

Koncert sastava "Drama Organ Trio"

Džez sastav „Drama Organ Trio“ nastupiće u Pančevu 10. decembra u 21 sat u Dvorani Apolo u okviru nastavka džez programa Doma omladine i Kulturnog centra Pančevo.

Muzika džez sastav „Drama Organ Trio“ je bazirana na klasičnim džez obrascima, ali i čestim istupanjima iz standardnog klišea u moderniji pristup komponovanja Muzika džez sastav „Drama Organ Trio“ je bazirana na klasičnim džez obrascima, ali i čestim istupanjima iz standardnog klišea u moderniji pristup komponovanja

Bend je osnovan početkom 2014. godine i izvodi originalne džez kompozicije Aleksandra Cvetkovića – Drame.

Muzika je bazirana na klasičnim džez obrascima, ali i čestim istupanjima iz standardnog klišea u moderniji pristup komponovanja kroz drugačija formalna i harmonska rešenja kao i različite ritmove.

Svojim specifičnim sastavom i muzičkom fuzijom ovaj trio se trudi da proizvede svoj originalni zvuk.

Ulaz je slobodan. 

Ovogodišnja ideja je da se kroz dva programa koja će se održati u novembru i decembru, promoviše džez muzika, kao i muzičari koji su u ovom gradu uvek dobro prihvaćeni. 

Nova džez sezona nastavak je uspešnog projeka “Friday nights at Apolo” koji je započeo u februaru 2014. godine kada su svakog petka u dvorani “Apolo” Doma omladine kontinuirano održavani koncerti džez sastava. 

 

  • Datum:  četvrtak, 10. decembar 2015.
  • Vreme:  21:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00