utorak, 24. april 2018.  21:52h
Pročitano 11818 puta

Obaveštenje: Zakazivanje u Domu zdravlja preko internet stranice

Osim preko "Call centra" i lokalnog poziva ambulante, korisnici su u mogućnosti da zakažu pregled i preko veb sajta Doma zdravlja Pančevo.

Logovanje na sajt vrši se pomoću JMBG i dobijenog pina Logovanje na sajt vrši se pomoću JMBG i dobijenog pina www.pixabay.com

https://dzpancevo.zakazi.rs/

Na ovoj stranici mogu da zakažu pregled izborom ambulante, odeljenja i lekara prema listi slobodnih termina koji se povlače direktno sa IZIS-a.

Sve što je potrebno je da se korisnik registruje na sajt, gde će dobiti pin, i dalje vrši odabir prema ponuđenim opcijama.

Logovanje na sajt vrši se pomoću JMBG i dobijenog pina.

Link za registraciju:

https://dzpancevo.zakazi.rs/login/request_pin

Ovo predstavlja vrlo efikasan način da se od kuće zakaže pregled, dakle bez odlaska u ambulantu ili pozivom i čekanjem operatera "Call centra" .

Bitno je napomenuti da je moguće kreirati jedan nalog prema jednom JMBG / LBO broju.

U slučaju da želite da zakažete pregled za svoje dete, možete se registrovati sa njegovim podacima i na taj način zakazati potreban pregled kod pedijatra, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Servis mogu koristiti svi građani koji imaju otvoren elektronski zdravstveni karton u DZ Pančevo i to u sledećim ambulantama Pančevo, ZS Centar, Dolovo, Kačarevo, Strelište, Donji Grad, Gornji Grad, Novi Svet, Novi Grad, Vojlovica, Misa, Jabuka, Banatski Brestovac, Omoljica, Starčevo, Ivanovo, Banatsko Novo Selo, Glogonj.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(22 glasova)

Komentari  

+7 #1 Miroslav 25-04-2018 00:21
Ja ne mogu da verujem da ovakav servis postoji u zemlji Srbiji pa jos u mom gradu Pancevu. Bio sam skeptican ali ispostavilo se da radi. Dobih pin na mail, jos i zakazah pregled. Tu su i neke informacije o zdravstvenom osiguranju, izbranim lekarima al to nije bitno po meni suvisno. Pre neki dan sam osedeo pokusavajuci da zakazem pregled preko tel. ali bez uspeha. Osustao sam. Sve pohvale za Dom Zdravlja. Svaka cast za ovo!
Odgovori
+6 #2 SvetlanaJ 25-04-2018 12:15
Mislila sam da je u putanju zakazivanje putem emaila. Medutim ovo radi automatski. Nakon sto sam zakazala pregled pozvala sam ambulantu i potvrdili su mi da sam na listi zakazanih pacijenata. Necu da ih hvalim jos zanima me pre svega koliko ce ovo dugo da traje.
Odgovori
0 #3 Marijana Jovanovic 30-01-2020 13:15
Kako mogu zakazati pregled EEG cerki od 5 god?
Odgovori
0 #4 Saveta 03-02-2020 10:52
Malo sutra radi, ni na jedan slobodan termin kad se klikne pise greska tako da vise glorifikujete po naredbama...sistem ne radi
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00