sreda, 15. novembar 2017.  06:07h
Pročitano 2187 puta

Zavod za javno zdravlje u Pančevu sada radi na dve lokacije

Zbog rekonstrukcije bolnice, a do završetka izgradnje nove zgrade Zavoda, obavljanje delatnosti Zavoda za javno zdravlje Pančevo obavljaće se na dve lokacije – u ulicama Vuka Karadžića broj 8 i 6. oktobra broj 9.

Zavod za javno zdravlje u Pančevo od sada je na dve lokacije Zavod za javno zdravlje u Pančevo od sada je na dve lokacije logo

Službe Zavoda za javno zdravlje raspoređene su na sledeći način:

Menadžment Zavoda (direktor, pomoćnici direktora, glavni tehničar), Služba za pravne, ekonomske, finansijske, tehničke i druge poslove (pravna služba, računovodstvo, komercijala..), Centar za prevenciju i kontrolu bolesti (sanitarni pregledi, vakcinacija, savetovalište..) i Centar za promociju zdravlja, analizu i organizaciju zdravstvene službe, informatiku i biostatistiku u zdravstvu nalaze se na adresi Vuka Karadžića 8 (bivša “železnička” ambulanta).

Centar za higijenu i humanu ekologiju (odeljenje higijene i odeljenje sanitarne hemije i ekotoksikologije) i Centar za mikrobiologiju (odeljenje kliničke i odeljenje sanitarne  mikrobiologije) nalaze se na adresi 6. oktobra 9 (bivša očna ambulanta).

Autor:  Zavod za javno zdravlje Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00